nuffnang

ohbelog

apesal

rakan blog

Tambah Trafik Anda

latest posts

Tuesday, February 28, 2012

Design Tape Yang Creative








video


Tape yang digunakan untuk deliver massage. Kalau creative, akan jadi menarik, demn. Macam-macam dah aku piker nak buat dengan mende ni. Just hitamkan ruang yang tak guna untuk membentuk huruf di tape tu. Senang kan?






Boleh ditampal di kawasan rumah korang. Ala-ala macam polis. Kalau nakal sikit, boleh pegi balut kete lecturer korang.





Yang ni pelik sebab tak terpikir oleh aku. Tape yang mengeluarkan cahaya. Sangat nipis, flexible dan berguna untuk suasana malam. Boleh digunakan oleh suami isteri untuk keseronokan tambahan di kamar tidur. If you know what I mean.






Teringat zaman kecik-kecik dulu kat sekolah, beli tape, pastu balut kertas buat bola, pastu main dalam kelas. Kebaikan buat bola camni ialah bila cikgu rampas, boleh buat yang baru. Efission kan? 























Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...